Perkhidmatan Kami

Kami menawarkan perkhidmatan printing t-shirt sublimation dengan harga yang terus dari Kilang. Kualiti Terbaik, Murah & Cepat Siap. Agent Dialu2 kan.

Apakah Printing Sublimation?

Teknik Sublimation Printing mampu mencetak imej yang mempunyai resolusi grafik yang tinggi ke atas fabrik. Sublimation printing memindahkan dakwat ke atas fabric menggunakan kaedah heat transfer. Kertas khas digunakan sebagai medium untuk memindah imej ke fabric pakaian. Anda boleh mencetak t-shirt dengan grafik yang tinggi hampir keseluruhan baju. Teknik cetakan ini banyak digunakan untuk mencetak jersey, pakaian sukan, bendera & banyak lagi.

Tempoh Siap

Tempoh Masa untuk siap bagi setiap tempahan sublimation printing adalah 1-3minggu bergantung kepada kuantiti & jenis tempahan. Kami juga menerima tempahan Urgent pada waktu tertentu. Sekiranya Pelanggan mempunyai tarikh tertentu, mereka boleh memaklumkan kepada kami untuk kami siapkan mengikut tarikh tersebut. Tertakluk pada Terma & Syarat.

Minimum Order Quantity

Minimum order kuantiti sublimation printing serendah 5helai untuk Jersey & 1helai untuk bendera. Harga pula bergantung pada jenis material, design & kuantiti.

Jenis Material Fabric

Kami menggunakan pelbagai jenis material kain mengikut permintaan pelanggan seperti Microfibre Eyelet, Microfiber Interlock, Microfiber Mini Eyelet, Microfibre RJ PK, Microfibre Sandwich, Microfibre Hexagon, Microfiber Diamond & banyak lagi. Pemilihan material bergantung pada jenis majlis & acara.

Nak buat tempahan? Dapatkan sebut harga disini!

Dapatkan Sebut Harga!